zondag 18 augustus 2013

Kleurplaten

Wanneer ik blokken maak, zonder voorgeschreven stoffen , zoals bij de bloggersquilt, kleur ik de patronen eerst in. Dit om een beeld te krijgen of het een beetje past bij de andere ( kerst) blokken.

Blok 20 van de Jacqueline's Bloggersquilt 2013 is van  Frederika. Vind vliegende ganzen prachtig en dan ook nog in een cirkel: geweldig leuk!

Het is een blok wat ik op de machine gemaakt heb. 


Blok 19 is van Tertia ook al zo'n leuke. Werd wel in het ootje genomen door het patroon. Ik ben van gauw even snel doen en dan denk je al gauw , blokje B is even groot als E, nou mooi niet. Mmmm ja Carin niet voor niets 2 blokjes. Moest dus wel even over. 

5 opmerkingen:

 1. Mooi geworden weer,
  Wat leuk he die vliegende ganzen, vind het ook een super blok!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zeg, wat is dit een leuk blokje geworden!!!
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie bedenken prachtige blokken en het is natuurlijk leuk dat iedereen z'n eigen draai er aan geeft. Heerlijk om zo samen bezig te zijn. Fijne dag.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blokken ben je aan het maken, ga ook eens een kijkje nemen bij de bloggersquilt, leuk! En wat een heerlijk verhaal over jullie vakantie en de ontmoeting met een mede-quilster!!
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blokken en een goede aanpak om een beeld te krijgen hoe het gaat worden, ik ben vaak te ongeduldig om het in te kleuren, maar geef wel aan welk deel welk kleurtje moet krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen