donderdag 15 augustus 2013

3 B's : BETERSCHAP, BLOGGERSQUILT en blokken maken

Heer des huizes is behoorlijk ziek, na een weekje ziekenhuis met onderzoeken, nu thuis en langzaam wat beter worden en dan straks in september nog een operatie. Voor iemand die altijd bezig is, is niets kunnen heel moeilijk.Dit is zijn knuffel van heel lang geleden en de lavendel is een leuk beterschapspakje met zaadjes voor plantjes, die dan straks vol herinneringen zijn aan de zomer.Vandaag is het weer bloggersquiltdag en vandaag staat mijn ingestuurde blok op het blog van Jacqueline. Voel me vereerd :)

Voor mij is het iedere donderdag gauw naar het blog van Jacqueline
     

Benieuwd naar het nieuwe blok van de bloggersquilt.

Er zijn al 33 blokken, wil je ook meedoen en heb je ook een leuk blok wat je wilt delen, stuur dan Jacqueline een mail.

Jacqueline zorgt ervoor dat de blokken 15 cm2 zijn en als pdf bestand down te loaden zijn. ( Is dat Nederlands?)


Ik loop wat achter ben met de nummers 16 en 18 bezig geweest.
 


Vond deze best lastig hoor 16 van die kleine priegel blokjes, maar wel weer heel leuk!
 En deze is ook al zo leuk, ook met ronde vormen en dan is het wel handig dat je de blokken goed op de draad knipt... ja ja aldoende leert men... moest het over doen ;)


5 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je inzending! Wat wordt jouw kerstuitvoering toch leuk! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je lieverd heel veel sterkte met niets kunnen doen, daarna een succesvolle operatie en dan een voorspoedig herstel naar 100% zichzelf! Heel veel sterkte voor jou, het is niet niks om er naast te moeten staan en toe te kijken hoe dingen gebeuren, succes met de stemming erin te houden met zijn tweetjes, samen zullen jullie er sterker uitkomen.
  Hartelijk dank voor jouw bijdrage aan onze bloggersquilt, je hebt geloof in ons, want je blok is niet het makkelijkste, wel een heel mooie! Jouw Dronkenmanspad is mooi en de Winding Ways is ook al zo'n prachtblok! Succes met je inhaalslag, met twee blokken in de week ben je zo bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte beterschap en sterkte met je lieverd! Leuk zeg, je blokje voor de bloggersquilt! En je Kerst-bloggersblokjes zijn erg mooi!!!
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat vervelend, heel veel beterschap voor hem! En natuurlijk sterkte voor jou, want dat heb je wel nodig! Je blok is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen