maandag 15 april 2013

Even uit het oog geweest ,maar niet uit 't hart hoor

Nu ik niet meer werk, had ik verwacht dat ik zeeën van tijd over zou hebben. 
Het gekke is, dat er echt veel minder uit mijn handen komt dan toen ik werkte.
Ben sneller geneigd om te zeggen , "ach dat komt morgen wel" en dan ... ja dan gaat het spreekwoord werken van afstel komt uitstel en dan... moet ik opeens hard lopen om dat wat ik niet meteen deed toch nu even snel te doen. 

En dan loopt de planning die ik toch wel heb volledig uit de hand en daar waren de hartjes de dupe van.... zielig he.Ze zijn zo leuk en reuze makkelijk en snel te maken. Niks geen gepriegel met kleine blokjes, makkelijk in 't voren te knippen en met de needle-turn methode zo snel te appliceren.
Vandaag is het de 105de dag van het jaar, dan moeten er ook zoveel hartjes in m'n mandje zitten... helaas ;)

4 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat je geniet van je 'nieuwe' leven, je hartjes worden leuk! Even een tijdje iets harder aan trekken en je bent zo bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben blij dat ik niet de enige ben. Ik kan me haast niet meer voorstellen hoe het was toen ik nog alle dagen full time werkte. Ja, toen deed ik niets aan de hobby's die ik nu met hart en ziel doe.
  Je hartjes zijn prachtig en het geheel is straks een 'plaatje'. Succes er mee en je haalt het wel in en anders>>> wat maakt het uit. Bedankt voor je lieve opmerking op mijn blog.
  Fijne dag en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke vrolijke kleuren. Opslaan op mijn verlanglijstje zo'n quilt want ik ben nog met teveel bezig. Maar hartjes vind ik super leuk.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt al 91 hartjes gemaakt, toch?? Super mooi vind ik ze, fleurig!
  En misschien moet je even wennen aan de verandering nu je niet meer werkt. En krijg je straks wel zeeén van tijd.....???(Maar met deze hobby gaat dat ws niet lukken....)
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen