zondag 10 februari 2013

Zonopkomst oftewel sunrise


Deze zonopkomst is van december, maar het had zo vanmorgen kunnen zijn. Wat is het buiten toch mooi! En deze zonopkomst heb ik hier neergezet, omdat het verbeeld moet zijn in het eerste bloggersquilt blok van Jacqueline de "Sunrise".


Nou dat heb ik geweten, wat heb ik zitten hannessen, heb op een gegeven moment Jacqueline maar gemaild om advies te vragen. Ik dacht dat het midden ook gepatched moest worden en dat lukte maar niet netjes. gepriegel met speldjes en rijgen. Nee het werkte niet.Gelukkig mailde Jacqueline me dat ik het kon appliceren en de buitenste rand ook.Eerlijk gezegd ging de buitenste rand ook niet heel vlot, maar oefening baart kunst en ik heb nog jaren training in te halen. 

Het is leuk om aan Jacqueline bloggersquilt 2013 mee te doen.
Moet nog wel een aantal inhalen, want de "echte" doorgewinterde quilters zijn al met blok 6 bezig of zelfs al met die klaar.

Iedereen kan een lieveligsblok insturen (15x15 cm). Je hoeft ze niet ook te maken. Iedere donderdag zet Jacqueline een nieuw blok op haar blog www.neeftje.blogspot.nl

Heb gekozen voor rood en groen als basiskleuren, zodat als ik zo doorwerk straks een Kerst/winterquilttop heb. 

"Wie niet knap is moet slim zijn :) " toch? 
3 opmerkingen:

  1. Oh, die is mooi! Wat leuk dat je ook mee gaat doen, slim om een Kerst/wintertop te maken! Veel plezier met het maken van de overige blokken, kijk bij blok 2 (mijn blok) wel uit dat je de juiste maat hebt, anders is je blok straks te klein en dat zou jammer zijn.

    BeantwoordenVerwijderen