woensdag 31 juli 2013

Quilters overal

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Frankrijk, het weer was prachtig en daarnaast is het leukste de mensen die je ontmoet.

In Bretagne stonden we aan zee en naast ons stond een Frans echtpaar.

's Morgens was het "bonjour" en mevrouw vertelde of de bakker kwam en waar een kilometer verderop een klein winkeltje was voor wat boodschapjes.

Meneer ging vissen en kwam ons "bigorneaux" brengen, kleine zeeslakjes en heerlijk klaargemaakt.( bigorneau)  Al met al, zij en wij genoten van de vakantie en respecteerden elkaars rust. 

Ik vond wel dat mevrouw net als ik, vaak aan het "prutsen" was..... en ja hoor, na een dag of twee ... kwam de vraag, "wat ben je aan het doen? Is het patchwork? Oh dat doe ik ook, na mijn operatie werd het therapie en nu ben ik verslaafd. "
Met handen en voeten, hebben we elkaar verteld waar we mee bezig zijn en meneer kwam steeds laten zien waar zijn vrouw mee bezig was.

Oh de wereld is klein voor ons quilters en handwerkers, heerlijk!

gemaakt door Michele Levesque

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk is dat!!! Ja, de wereld is dan best héél klein voor ons ;-)
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, klein wereldje waarin wij leven he? Dank je voor je reactie op mijn blog:)Ik volg je vanaf nu, leuk!
  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh en ik heb een vraag: Hoe krijg je dat plaatje van de Love Entwined op je pagina? Ik zoek me suf;) Voor mij is dat ook een uitdaging, ben nog niet begonnen... Maar misschien ooit? Vind em zo mooi;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg wat leuk toch om zelf in je vakantie je hobby nog te delen met elkaar........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen