zaterdag 11 mei 2013

Terug op het honk


Hebben jullie dat ook dat als je bent weggeweest en je komt je huis binnen dat je het dan heel even objectief ziet? Voor mij is dat iedere keer een verrassing. De ene keer valt het licht op de andere keer zijn het de geur of de kleuren, die je heel even als buitenstaander ervaart. Grappig.

Wat ook een verrassing was, is een pakketje dat tussen de post lag. Zo lief van Baukje voor mijn Baby Dear Jean. Ben er zo blij mee, dank je wel !
Vakantie was heerlijk. We hebben, het weer, heel intens beleefd. Harde stormen, regen en kou. Maar ook zonovergoten tegen de 30 graden. 
Heb me in de vakantie gestort op het breien en haken van een omslagdoek. Mijn voorbereide mandjes en DJ blokjes, die liggen nog braaf op me te wachten. ( Moet je ze niet thuis laten liggen muts! ;)Op 30 april uitgebreid tv kunnen kijken en genoten van alle beelden.
Op de Kroningsdag stond toch wel even deze vlag te wapperen op de Zuid Franse kust.  Leuk. 

En nu ga ik de boel opruimen,wassen genieten van de nu groene tuin en dan dit weekend de andere bloggers lezen. Ben benieuwd hoe Nantes was en of er spectaculaire zaken in Veldhoven te zien zijn geweest.


Fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Welkom thuis! Geniet van je mooie lapjes die je van Baukje gekregen hebt. Je omslagdoek ziet er veelbelovend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je ze mooi vindt en veel plezier ermee;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's van de vakantie!! Je brei/haakwerk ziet er mooi uit! Vind je dit net zo leuk als patchwork? En inderdaad het leuke van vakantie is ook het thuiskomen!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Carin Zou je me even je adres willen mailen op connysquilts@live.nl ivm de snippers stof. Als ik klaar ben met opruimen kan ik je wat opsturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke omslagdoek, je hebt je vast niet verveeld zonder quiltwerkje.
  Ja ik zie mijn huis ook altijd met andere ogen als ik thuis kom, meestal vind ik het super groot en leeg allemaal.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen