zaterdag 26 januari 2013

Kleurrijk proeflapje


Heb zomaar in 2 dagen alle losse delen van de top in elkaar gezet, het is de simply2 sampler 2012 hier zie er meer en eerlijk gezegd wist ik eerst niet wat ervan te denken.

Ben van de generatie van " nuttige" handwerken en deze top is niet nuttig qua maat. 
Geen quilt om lekker onder te kruipen of voor op een bed, dan moet ik er nog heel wat randen omheen zetten. Een kinderbedje is nog niet aan de orde hier, en om daar op vooruit te lopen, nee..... geen goed idee.

En toen loste het probleem zich zomaar op... hing 'em  op aan de deur van mijn rommelkamertje. Op de lap die ik daar heb hangen als gordijn ( de deur heeft glas en ik wil wel privacy als ik met de lapjes aan het rommelen ben ;) en ja waarom niet als gordijn afmaken?

Vind wel dat er een rand langs het patroon moet, weet alleen nog niet welke kleur.In de top zitten ook een aantal mandjes en een heleboel hartjes, maar die mag ik natuurlijk niet meetellen voor de woensdaggroep.

En nu nog een rand of twee er omheen  en dan mag ik gaan "pitten" en daar verheug ik me op.

4 opmerkingen:

 1. Je krijgt zo wel een heel bijzonder gordijn voor je rommelkamertje. Met die rommel zal het wel wat meevallen of is het omdat je daar lekker aan het rommelen bent? Fijn weekend en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met dit idee heb je ineens toch een nuttig en fraai stukje handwerk gemaakt, Carin! Veel plezier van je gordijn en het stukje privacy dat het geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk dat is een goed idee! Heb jij een origineel gordijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wordt dan een heerlijk fleurig gordijn bij je quiltkamer! Goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen