zaterdag 19 mei 2012

Actieve vrije dagen


Alles begint met fluitenkruid..... fijne bloempjes en o zo mooi groen. Als je dat ziet dan ben je echt wel wakker.... dauwtrappen is er niets bij ;))
Samen met zus- lief aan het werk op de dag na hemelvaart in Deventer in een winkeltje... het is maar goed dat ik er ver weg van woon....
Alles geleerd over "watercolour patchwork". Knap lastig. Erg leuk om te doen. En nog lang niet af.Voor een quilt voor dochter en zoonlief deze stoffen meegenomen

Alles van de groep Kaffe Fassett, ja daar wordt je vrolijk van en onze meneer Janssen ( echt wel met dubbele S, anders wordt ie boos  ;) geniet mee... Hij kijkt op de foto een beetje als een "watje", maar laat je niet bedotten... Komt regelmatig met een maaltijdje konijn, muis of ander wild binnen.


De stoffen worden gebruikt voor een quilt die dienst gaat doen op een luie bank. De achtergrond wordt het riet van een mand, als je goed kijkt zie je de lap er tussen zitten. De voorkant wordt een Bargello motief, wat met de machine aan elkaar wordt gezet, want voor de volgende herfst moet "ie"wel klaar zijn :)

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige fleurige stofjes gebruik je daar. Ik vond jou blog bij de Jookies broddellap. Doe jij daar ook aan mee? Erg verslavend hoor.

  Fijne Pinksteren
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Carin, alleen al het zien van zo,mooie kleurijke stofjes daar word al vrolijk van.
  Maar er moet nog even flink gewerkt worden.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thank you for your visit and comments. Happy sewing!

  BeantwoordenVerwijderen